Centrul de diagnostic si tratament al tulburarilor urinare

Politica de Confidentialitate

Politica de Confidențialitate

SC GNOSIS EVOMED SRL este o societate cu răspundere limitată înregistrată în România cu numărul J23/1918/2011. Sediul social este, Otopeni, str. Steaua Rosie nr. 31 bl A, ap. 13.

Putem fi contactați prin e-mail la adresa PROGRAMARI@EVO-MED.RO și la nr. de telefon 0740077337.

SC GNOSIS EVOMED SRL este proprietarul website-ului www.evo-med.ro și este operator pentru prelucrarea datelor cu caracter personal.

Acordăm o mare importanță protecției datelor dvs. personale. Prelucrăm datele dvs. personale exclusiv în conformitate cu principiile descrise mai jos și în conformitate cu legislația aplicabilă privind protecția datelor.

1. Informații cu caracter personal

Informații cu caracter personal – acele informații care vă pot identifica și care pot include numele și prenumele dvs., adresa de e-mail și alte date pe care le puneți la dispoziție în cadrul mesajului transmis.

Informații ce nu vă pot identifica personal – acele informații care se referă la computerul sau dispozitivul mobil de pe care accesați www.evo-med.ro, dar care nu va identifica personal. În această categorie sunt incluse informații despre modul în care utilizați website-ul nostru (ce pagini ați accesat, data/ora la care ați accesat website-ul nostru și pe ce ați dat click, locația geografică de la care ați accesat website-ul nostru, bazată pe adresa IP), informații despre conexiunea la internet etc.

2. Colectarea informațiilor cu caracter personal

Informațiile pot fi colectate atunci când ne contactaţi prin intermediul website-ul nostru, sau când interacționați în mod direct cu noi la conferinţe, seminarii, evenimente cu publicul.

3. Scopul colectării și utlizării

Simpla vizitare a website-ul nostru www.evo-med.ro nu necesită să ne furnizați date personale.

De asemenea, nu vom colecta sau utiliza datele dvs. personale decât dacă ne-ați dat consimțământul dvs. explicit în acest sens, în cadrul secțiunii CONTACT.

4. Utilizarea formularelor de contact

Ne puteți contacta direct prin intermediul formularului de contact furnizat pe website-ul nostru. Colectăm și folosim informațiile pe care ni le comunicați prin intermediul acestui formular exclusiv pentru rezolvarea solicitărilor dvs. specifice.

5. Protecția datelor dvs.

Pentru a proteja site-ul web împotriva pierderii, distrugerii, accesului neautorizat, modificării sau difuzării datelor dvs. către persoane neautorizate sunt luate măsuri tehnice și organizatorice adecvate.

Trebuie să știți ca aveți dreptul la informații gratuite cu privire la datele stocate în legătură cu persoana dvs. și, dacă este cazul, dreptul de a le corecta, bloca sau șterge.Consimțământul acordat pentru colectarea și utilizarea datelor poate fi retras de dvs. în orice moment, cu efect pentru viitor. Pentru a vă retrage acordul, vă rugăm să ne contactați la adresa de email programari@evo-med.ro, sau în cadrul secțiunii Contact al site-ul web www.evo-med.ro. Răspundem oricăror întrebări pe care le adresați cu privire la politica de confidențialitate și prelucrarea datelor dvs. personale, contactându-ne la adresa de e-mail programari@evo-med.ro.

6. Precizari

Ne rezervăm dreptul de a actualiza din când în când această politică de confidențialitate a datelor. Actualizările acestei politici de confidențialitate vor fi publicate pe acest site web. Orice modificare a acestei politici de confidențialitate se aplică de la data publicării pe site-ul nostru. Prin urmare, vă recomandăm să vizitați în mod regulat acest site, astfel încât să fiți informați corespunzător cu privire la orice actualizări și modificări.

 

Ultima modificare: mai 2018

Sunteti tanara si pierdeti urina ?

Sunteti tanara si pierdeti urina ?

Clinica Evomed va ofera un pachet de exercitii Kegel cu biofeedback

detalii

Autoevaluare

Va oferim patru chestionare pentru autoevaluarea starii de sanatate:

detalii

Urodinamica

Investigarea urodinamica implica masurarea presiunilor din sfincterelor ce asigura continenta urinara si din vezica urinara, in timpul umplerii cat si al golirii, metoda cunoscuta sub numele de urodinamica.

detalii

Urodinamica in imagini

Va prezentam cateva imagini din timpul procesului de urodinamica.

detalii

Cum se desfasoara o consultatie de urologie

Afla mai multe informatii despre etapele desfasurarii unei consultatii de urologie.

detalii